You can't load Farmville page? A solution here.

Post » Wed May 04, 2011 7:47 am

It appears to be an issue with IE. I have the same problem and could not get it to load from my account. But my wifes account works fine. I used Google Chrome and it loaded fine, you may have to update flashmedia, but it works now for me. The good t hing about Google Chrome too is that you do not have to set it as your default browser, such as firefox.

Hope this helps everyone.
User avatar
Cash n Class
 
Posts: 3644
Joined: Wed Jun 28, 2006 10:01 am

Post » Wed May 04, 2011 1:39 am

Thanks anyway!

I downloaded Google Chrome and that didn't solve the problem either! Now I have IE, Firefox and Google Chrome! I've emptied cache, deleted cookies and temporary internet files. I've ensured my Flash is the current version. I removed the FV application and reloaded. I've restarted my computer!

All of that and I am still able to send gifts and see my neighbor list, but cannot access my own farm.

Ugh. I'm ready to give up!
User avatar
*Chloe*
 
Posts: 3691
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:34 am

Post » Wed May 04, 2011 2:00 am

I have been trying since 5pm yesterday and I still cannot get on. Farmville has not posted anything saying that they are having issues. I have alot invested in this dang thing and am ready to cal it quits as no one seems to reply to any of these posts. I have downloaded redownloaded deleted cookies you name it..
User avatar
Gemma Archer
 
Posts: 3636
Joined: Sun Jul 16, 2006 12:02 am

Post » Wed May 04, 2011 4:07 am

I use Firefox and am having the same problem. It's not just because of IE.
User avatar
Matthew Warren
 
Posts: 3771
Joined: Fri Oct 19, 2007 11:37 pm

Post » Wed May 04, 2011 11:42 am

I downloaded Chrome and was able to get in...FINALLY! Luckily, my crops hadn't gone to waste yet. gameshs better get this situation figured out pretty quick, though...I'll just abandon my farm and call it quits if this crap continues.
User avatar
kelly thomson
 
Posts: 3635
Joined: Thu Jun 22, 2006 12:18 pm

Post » Wed May 04, 2011 3:21 am

Neither Firefox nor IE work for me.
User avatar
Krystina Proietti
 
Posts: 3670
Joined: Sat Dec 23, 2006 9:02 pm

Post » Tue May 03, 2011 11:23 pm

I have a MAC and use Safari. Can't get on my farm. It's not an IE issue.
User avatar
Taylah Illies
 
Posts: 3673
Joined: Fri Feb 09, 2007 7:13 am

Post » Wed May 04, 2011 11:48 am

Amen..no one (tech support) replies to our inquiries..I guess they don't care..
User avatar
Veronica Flores
 
Posts: 3604
Joined: Mon Sep 11, 2006 5:26 pm

Post » Wed May 04, 2011 10:55 am

I can send gifts, get my neighbor list, etc., but, since last night, I have not been able to load MY farm. I've tried everything except downloading Chrome. I'll try that, but it's getting frustrating.
User avatar
Jodie Bardgett
 
Posts: 3636
Joined: Sat Jul 29, 2006 9:38 pm

Post » Wed May 04, 2011 8:41 am

Have you tried inserting new. between apps.farmville in the URL?

I have been having intermittent loading issues this morning and this helped, at times.
User avatar
lauren cleaves
 
Posts: 3728
Joined: Tue Aug 15, 2006 8:35 am

Post » Wed May 04, 2011 8:46 am

At the top of my Farmville loading screen there is now a yellow bar that tells me gameshs is aware of the connection issues and they're working on getting it fixed. Maybe it will happen in my lifetime...
User avatar
Alberto Aguilera
 
Posts: 3565
Joined: Wed Aug 29, 2007 12:42 am

Post » Wed May 04, 2011 6:28 am

I am having the same issues. I can get to my farm on my husbands laptop and my daughter can access my farm on her computer. I have no problem accessing their farms on my computer so I dont know what the problem is.
User avatar
Kahli St Dennis
 
Posts: 3580
Joined: Tue Jun 13, 2006 1:57 am

Post » Wed May 04, 2011 5:26 am

When I click on Play nothing happens. I can't see my neighbors farms but it lets me pull up my neighbor list. I have cleared my cache, deleted my browsing history, loaded the latest version of Flash Player, removed then re-added my Farmville application, restarted my computer and nothing. The strange thing is that I CAN get into my husbands farm on the same computer! So, it is not my computer or internet provider. It's a gameshs issue. Very disappointing that they don't respond by email when you report a problem. I was hoping to hear from them. Guess it's back to Yahoo games for me and I'll scrap Farmville altogether.
User avatar
Lily
 
Posts: 3701
Joined: Mon Aug 28, 2006 10:32 am


Return to FarmVille

cron